Forum www.dietetykakliniczna.fora.pl Strona Główna www.dietetykakliniczna.fora.pl
Forum dla przyszłych dietetyków z Górnego Śląska
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zagadnienia z podstaw żywienia.

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.dietetykakliniczna.fora.pl Strona Główna -> Podstawy żywienia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Misiek




Dołączył: 21 Lut 2008
Posty: 28
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 19:09, 25 Lut 2008    Temat postu: Zagadnienia z podstaw żywienia.

8.03.2008 – sobota Podstawy Żywienia
8.00-11.45 Wykład Produkty spożywcze i ich wartość odżywcza, jej zmiany
podczas obróbki i przechowywania pokarmów. Wzbogacanie
żywności.
12.00 – 15.45 Seminarium Produkty spożywcze i ich wartość odżywcza, jej zmiany
podczas obróbki i przechowywania pokarmów. Wzbogacanie
żywności

a tutaj mamy zagadnienia z podstaw żywienia jakie sobie przerobimy 8 marca
oczywiście również przesłane przez XS-kę Wink


Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.dietetykakliniczna.fora.pl Strona Główna -> Podstawy żywienia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin